Over de vereniging


SVU Volleybal staat synoniem aan gezelligheid, dynamiek, sportiviteit en verbondenheid. Met acht damesteams en vier herenteams is SVU Volleybal de leukste en grootste studentenvolleybalvereniging van Amsterdam. Na de trainingen op maandag- en woensdagavond is er altijd plek voor wat gezelligheid in The Hangout, waar menig SVU’er naartoe verhuist na zoveel sportiviteit voor een drankje met andere SVU’ers. Ook zijn er maandelijkse Happy Hours zodat de gezelligheid nog wat extra gestimuleerd wordt.

NIVEAU

Bij SVU Volleybal wordt er binnen 12 teams gespeeld op alle mogelijke niveaus, van beginners tot ervaren spelers. Er is dus gegarandeerd een geschikt team voor jou!

STUDENTEN

Van studenten, voor studenten; bij SVU speel je met alleen leeftijdsgenoten. Daar hoort natuurlijk een hoop gezellgheid en biertjes bij!

GOEDKOOP

Voor studenten is SVU de goedkoopste volleybalvereniging van Amsterdam

ONTWIKKELING

Door mee te helpen binnen de vereniging en commissies kun je je CV een mooie boost geven
Naast de maandelijkse Happy Hours, heeft SVU 15 verschillende commissies die er voor zorgen dat er geen saai moment te beleven valt op SVU!

Al deze mooie evenementen zorgen ervoor dat onze club een grote groep leden heeft die nauw verbonden zijn aan SVU. Daarnaast heeft SVU ook de eer om sinds december 2011 een Guinness Wereld Record op haar naam te hebben staan door een volleybalwedstrijd van 85 uur te hebben gespeeld!

Door het studenten karakter van SVU Volleybal, mogen wij elk jaar weer nieuwe volleyballende studenten begroeten, en helaas ook afscheid nemen van oud-studenten. Dit maakt SVU Volleybal een dynamische club, waar niemand ooit stil staat en elk jaar weer wat anders is dan voorgaande jaren.

Kortom, genoeg redenen een kijkje te nemen bij SVU Volleybal. Wil je lid worden? Klik dan hier.


Meer weten? Volg ons op Facebook!

Join SVU


MELD JE AAN