De vliegende start van Dames 3

dames-3

…of is het stilte voor de storm?
Door: Arjen Lubberts.

Vol verwachting klopten onze hartjes bij aanvang van de eerste wedstrijd. Slechts één teamtraining is vooraf gegaan aan het debuut van dames 3 in nieuwe formatie. Met een betrekkelijk kleine selectie zijn we vol goede moed begonnen aan een spetterend seizoen. Doelstelling: handhaving en we zien wel weer.

Al tijdens de eerste wedstrijd, uit bij VVA (altijd lastig), bleken onze kansen zeker niet zo hopeloos als het voorgaande jaar, waar SVU toch moest wijken voor de concurrentie. Met deze tegenstander en mogelijk nog een team of twee gelijkend aan de rode duivels van VVA, is handhaving erg goed haalbaar. Met de eerste match nog in de achteruikijkspiegel dendert dames 3 door, op naar de volgende opponent. Netzo thuis, ook hier weet SVU een degelijk 4-0 neer te zetten en zo staan we ineens bovenaan in de ranglijst. In de hoofden van sommige dames begint de grote wiskundeolympiade al op gang te komen. Albatros gaat ten onder tegen VVA, Xenon laat een puntje liggen bij Albatros en zo komen we ineens in een heel interessante poule terecht.

Onderhand zijn de eerste versterkingen ook al aangetreden en we hopen dat met hulp van deze dames een mooie groep hebben waar we lekker een mooi potje volleybal neer kunnen zetten in de 2e klasse. Kom gerust eens kijken bij de dames van het derde, wordt er niet gevolleybald dan wordt er wel gelachen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *